Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 16 iunie 2010

Am incercat sa fiu patriot.


Imi place Romania, pentru ca asa cum spunea cineva ``este o tara minunat, pacat ca este populata``, dar nu pot sa accept umilinta la care suntem supusi de catre oameni care ne conduc sau de catre oameni care au ajuns sefi fara sa aibe habar ce presupune aceasta functie.
Am incercat sa fiu patriot si sa le demonstrez tuturor ca Romania este o tara foarte frumoasa in care se poate trai bine. Si asa este, este o tara frumoasa, prin locurile unde inca nu am ajuns sa o distrugem, dar nu este suficient sa traiesti intr-o tara frumoasa daca esti inconjurat de manele, de oameni putin mai colorati care le canta, de fete triste si de voci triste care se vaita ca nu au cu ce sa se intretina pana la urmatorul salariu.
Cand eram copil imi doream sa fiu mare, sa fiu cineva, am ajuns sa fiu mare si sa realizez ca nu sunt acel cineva si nu am aproape nici o sansa sa ajung acolo. Nu fug de responsabilitati si nu astept sa mi-se indeplineasca visele de la sine, incerc sa lupt pentru visele mele pentru ca daca raman fara ele atunci am ramas fara tot ce mai aveam, asta fiind unul dintre ``motivele`` care m-au pus sa ma gandesc la emigrare.


2 comentarii:

  1. Suntem multi care stim ca Romania e o tara frumoasa, plina de potential, dar insignifianti pe langa cei care profita de posturile pe care le ocupa in interesul personal, fara sa se gandeasca ce influenta au deciziile lor asupra "prostimii"
    Ne facem noi mari, atunci sa te tii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania e tara in care reusesc cei mai buni, cu adevarat cei mai buni. Sunt putine oportunitati, de care profta in primul rand "cine trebuie" si in al doilea rand, pe putinele locuri libere ramase vin cei care merita, cei care sunt cei mai buni. Celorlalti nu le raman decat 2 variante: sa fii un mediocru in tara sau sa emigrezi. Tu ai ales a2a varianta...

    RăspundețiȘtergere